Ahange Parvaz
Tour & Travel Agency

 
 
ویزا برزیل
 
Brazil
ویزا برزیل

 
مدارک ویزا برزیل لازم:
 
ویزا توریستی برزیل :
 
 
گواهی اشتغال به کار+عملکرد 6ماهه حساب بانکی+سند مالکیت منزل+ کپی و اصل گذرنامه+3قطعه عکس
 
اصل گذرنامه(6 ماه اعتبار)
•   3 قطعه عکس(4*6)رنگي
•  آدرس محل کار و منزل + تلفن مسافر به طور کامل و دقيق
•  ترجمه انگليسي  شناسنامه با تائيد وزارت امور خارجه
•   ترجمه انگليسي گواهي اشتغال به کار (روز نامه رسمي، پروانه کسب، پروانه مطب و ... در گواهي اشتغال به کار بايد نام مسافر، سمت شغلي مسافر، ميزان حقوق دريافتي، تاريخ مرخصي مطابق با تاريخ پرواز ذکر شود) با تائيد وزارت امور خارجه
•  ترجمه انگليسي گواهي بازنشسستگي  با تائيد وزارت امور خارجه
•  ترجمه  انگليسي گواهي اشتغال به تحصيل با تائيد وزارت امور خارجه
•  پرينت انگليسي  حساب بانکي 6 ماه گذشته با مهر و امضا بانک ترجمه انگليسي  اسناد ملکي  با تائيد وزارت امور خارجه
•  ترجمه رضايتنامه محضري اجازه پدر براي فرزندان زير 18 سال همراه در گذرنامه مادر با تائيد وزارت امور خارجه
•  اصل و کپي تائيديه رزرواسيون هتل در برزيل
•  اصل بليط ok
•  کل هزينه رواديد.
براي افراد همراه در گذرنامه متقاضي بايد فرم جداگانه در 2 سري پر شود
ویزا تجاری برزیل :
 
مدارک فوق+ دعوتنامه + معرفی نامه از شرکت ایرانی

هزینه ویزا برزیل :

 

آدرس سفارت برزیل در تهران : خیابان فلاحی ( زعفرانیه ) خیابان بهار کوچه یکتا پلاک ۲۶
تلفن سفارت برزیل در تهران : ۲۲۷۵۳۱۰۸ الی ۹  -  ۲۲۷۵۲۷۱۱
فکس سفارت برزیل در تهران :
سایت سفارت برزیل در تهران :
ایمیل سفارت برزیل در تهران :
فرم ویزا برزیل :
روزهای کاری سفارت برزیل : یکشنبه الی چهارشنبه ۹ تا ۱۲

جهت  اطلاع از نحوه و چگونگی صدور و اقدام برای گرفتن ویزا برزیل  می توانید با شرکت آهنگ پرواز تماس حاصل نمایید
تلفن تماس : ۲۲۰۰۸۸۸۲ ایمیل : info@ahangeparvaz.com




 
 
تورهای مشابه

 
 
تبلیغات